U OVOJ ZEMLJI SU ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Drugo mesto zauzela BALKANSKA DRŽAVA, šokiraćete se

0

Američki stručnjaci tvrde da studentkinje na razmeni obično padnu u depresiju kada shvate koliko su Amerikanke prsate.

Iako ne pominju silikone i gojaznost, evidentna je činjenica da su obe stvari doprinele da žene iz SAD dominiraju.

Prema nedavnim statistikama „World Population Review“, žene u Sjedinjenim državama imaju najveće prirodne grudi na svetu i nose u proseku nose C korpe. Odmah iza Amerikanki su Britanke koje su ovu bitku izgubile sa minimalnom razlikom.

Ostale zemlje koje su ušle u prvih pet su Venecuela, Kolumbija i Švedska. Prema anketi iz 2016. godine, četvrtina belih Amerikanki ima grudi koje teže u proseku 5,7 kilograma, piše The Sun.

Eh, sad jedna manje slavna lista:

Najmanje grudi na svetu imaju državljanke Švajcarske. Iako su poznati po siru, satovima i standardu, izgleda da silikoni nisu ono što bi žiteljke ove bogate države stavile u sebe. Drugo mesto, pripalo je, a za mnoge verovatno i šokantno – Bosni i Hercegovini. „World Population Review“ je na treće stavio, Australiju, dok začelje liste najmanjih grdudi brane Gruzija i Kanada.

Prema podacima koje je 2019. godine objavio Healthline, prosečna veličina grudi dramatično se razlikuje od zemlje do zemlje. Istakli su da je bilo neveroatno teško odrediti konačni prosek jer nemaju „univerzalno razumevanje tačne veličine grudnjaka“, a za mnoge se žene je utvrđeno da uporno nose netačnu veličinu.

“Pokazalo se da mlade žene koje dolaze u SAD kao studentkinje na razmeni imaju vrlo visoku učestalost mentalnih problema vezanih za njihovu sliku tela i samopoštovanje. Dubinski intervjui sa studentikinjama na razmeni otkrili su da je jedan od ključnih razloga taj što osećaju teskobu kada shvate da su njihove grudi znatno manje od grudi američkih žena”, naveli su u časopisu „The Journal of Female Health Sciences“.

(Espreso)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime