U ZABELI GA ČUVALI OD UBICA Miloš Biković bio u zatvoru: Glumac izneo nepoznate detalje

0

Provodio vreme sa kriminalcima.

Glumac Miloš Biković nastavak serije “Južni vetar” snimao je u zatvoru u Požarevcu, a kako kaže zbog svoje bezbednosti imao je pojačano obezbeđenje.

– Čudno je bilo dok sam koračao hodnicima čuvenog sedmog paviljona zatvora… Znao sam da su iza gvozdenih rešetaka ljudi koji su osuđeni na 40 godina zatvora. Njih u žargonu zovu “šampioni”. Sve je to davalo posebnu energiju na snimanju serije. Sada slobodno mogu da kažem da sam bio u zatvoru – priča Biković i nastavlja:

– Unutar “Zabele” rade vrhunski profesionalci koji su tokom snimanja vodili brigu o našoj bezbednosti. Sa načelnikom za bezbednost zatvora ostvarili smo lep kontakt. Zbog svega toga smo se na mestu za koje se misli da je veoma rizično osećali kao da je najbezbednije.

Miloš Biković

Foto: Screenshot

Miloš u seriji tumači lik kriminalca Petra Maraša koji će se po izlasku iz zatvora promeniti nabolje.
– Maraš će poželeti da izađe iz kriminala onog trenutka kad njegova devojka Sofija i on dobiju sina. Kada se nalazite u kriminalnom miljeu, vi u to ne uvlačite samo sebe već i svoju porodicu, ali i druge ljude kojima ste okruženi. Vi ste ti koji donosite odluku za celo vaše okruženje i to je jedna od poruka koju ova serija šalje omladini. Svako treba dobro da razmisli o svojim postupcima – rekao je Biković.
Alo

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime