UBISTVO KOD ĐAKOVICE! Državljanin Albanije je odsedao sa porodicom žrtve, a onda je poludeo

0

Oko 3 sata ujutru, policiji je prijavljen slučaj ubistva u Bardoniću

Jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene u ranim jutarnjim časovima u selu Bardonić u opštini Đakovica, javljaju mediji sa Kosova.

Prijavljeno je da je državljanin Albanije ubio jednog čoveka i ranio njegovu ženu i sina, što je za Kohu potvrdio Ljumni Graišta, direktor policije za Region Đakovica.

“Oko 3 sata ujutru, policiji je prijavljen slučaj ubistva u Bardoniću. Sve jedinice su izašle na mesto događaja, uključujući i tužioca i hitnu službu koja je ustanovila smrt žrtve,” rekao je Graišta, prenosi Kossev.

On je rekao i da je sin žrtve u teškom stanju i da je prebačen u UKBC na dalje lečenje.

“Preostale dve žrtve dobile su hitnu lekarsku pomoć na licu mesta. Dečak je prebačen u UKBC zbog teškog zdravstvenog stanja. Osumnjičeni je državljanin Albanije koji je odsedao sa porodicom žrtve. Motivi su i dalje nepoznati, a u toku je istraživanje mesta događaja i saslušavanje osumnjičenog”, rekao je Graišta.

Graišta je potvrdio i to da su nakon što je identifikovan, detalji o osumnjičenom poslati svim policijskim jedinicama.

“Oko 7 časova ujutru, njega je uhapsila policija u Dečanu.

Naredbom tužioca, određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a telo žrtve poslato je u Institut za sudsku medicinu radi autopsije, dok istragu sprovodi regionalno istražno odeljenje u Đakovici“, rekao je Graišta.

Espreso, Agencije

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime