„UČENICA GLEDALA MASAKR! „Prvo sam mislila da su petarde, a onda je obezbeđenje leglo na pod!“

0
Foto: Printscreen/TV Prva printsc

U Osnovnoj školi na „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema do sada poznatim informacijama, pucao je dečak, 14 godina, ubijen je radnik obezbeđenja. Prema prvim informacije ranjeno je najmanje osam učenika, kao i jedna nastavnica. Učenik je uhapšen.

Učenica ove škole koja se našla na licu mesta za „Prvu“ je dala sve detalje ovog nesrećnog događaja. Evgenija, koja je išla sa časa fizičkog rekla je da je čula pucanj i videla obeuzbeđenje koja pada na pod.

– Pela sam se i samo sam čula zvukove i mislila sam da dečaci bacaju petarde. Videla sam kako je obezbeđenje palo na pod. Vratila sam se tamo gde sam bila, rekla sam nastavnici da sam videla da su pucali. Čula sam za 7/2 jedna drugarica mi je rekla da je taj koji je pucao ušao kod njih, jedan dečak je upucan u nogu, jedna devojčica… Čula sam da neprekidno puca, nije bilo jedno po jedno, već neprekidno. Nismo znali šta se dešava, sve smo dobijali preko poruka. Bilo je pored sale za fizičko, malo prostora gde smo se svi ugurali unutra. Sedeli smo tamo, pa su nas prebacili u drugu salu, gde je bilo još bezbednije – kaže Evgenija.

– Nisam htela da javim mami, nisam znala gde je. Kasnije sam joj javila da sam na bezbednom. Išli smo u isto odeljenje. On je bio tih i fin, imao je dobre ocene. Nisam mnogo znala o njemu, ali ne bih očekivala da se to desi – rekla je Evgenija za „Prvu“.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime