UČESNICI ELITE UKAZANA LEKARSKA POMOĆ! Veliki šef odmah reagovao

0

Sve je počelo razmenom uvreda i psovki između, da bi sukob ubrzo izmakao kontroli

Učesnice Bojana Pavlović i Anđela Šaravalo ne prestaju sa skandalima poslednjih dana.

Bojane Pavlović, Marije Malivuk i Anđele Šparavalo su imale bratalan sukob koji je izazvao totalni haos.

Sve je počelo razmenom uvreda i psovki između, da bi sukob ubrzo izmakao kontroli.

Inače, Veliki šef je hitno reagovao i novčano kaznio učesnice zbog kršenja osnovnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima, a produkcija je Pavlovićevoj brzo ukazala neophodnu medicinsku pomoć jer se povredila tokom haosa, te je snabdela lekovima protiv bolova.

Inače, Anđela Šparavalo je u emisiji „Pretres nedelje“ otvorila dušu o potresnim detaljima iz svog života, te otkrila da je njen ujak maltretirao porodicu.

– Ne, nije, ne mogu da pričam o tome. Vezano je za moju baku i deku…Mene nikada nije voleo zbog moje majke, ona je uspela u životu. To je mamin rođeni brat, stariji. Nije voleo majku jer se sama izgradila kao ličnost, a on je uvek zavisio od bake i deke. Upoznao je moju ujnu koju nisam videla pet, šest godina i sestru. Oni su se upoznali na moru, nakon toga se rodila moja sestra. Pokušavala sam da je tražim preko Instagrama ili preko nekih ljudi. Nisam uspela da dođem do nje, našla sam ujnin Instagram i odbila mi je zahtev na Instagramu. Dolazila sam i ulazila nekoliko puta, nakon toga sam otišla kod moje bake, to je od moje mame mama. Moja ujna je htela da se odvoji od mog ujaka, nije je tukao, ali je prevario. Ja imam sestru koju ne znam da imam. Ja tu moju drugu sestru ne znam, nikada je nisam videla, da je meni neko pokazao.. Uvek je švrljao i išao svuda.On je video da sam njegovoj ćerki dala da jede pesak, uterao mi je strah, a ja sam to rekla mom ocu i mom stricu. Moj stric je malo burniji i na to gleda malo drugačije. Moj otac je mirniji i nikad nije u fazonu da će nekoga da udari, a stric je takav da ako mu se dira na dete, da će da popeni – govorila je učesnica „Elite“.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime