UHAPŠENA SRPSKA PEVAČICA?! Otkriveni šokantni detalji

0

Srpski mediji prenose da je pevačica Elektra Elit navodno uhapćena u Cirihu.

Elektra Elit, transrodna pevačica koja je priznala da se bavi najstarijim zanatom u Švajcarskoj, noćas je uhapšena u centru Ciriha, prenose srpski mediji.

Kako se navodi, racija je upala u njen saloni uhapsila srpsku pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao i ona. S obzirom da je prostitucija legalizovana u Švajcarskoj, oni nisu pali zbog toga, već se sumnja i spekuliše da je u Policijsku stanicu navodno stigla anonimna prijava o nekoj, za sada, nelegalnoj radnji.

„Elektra je više od mesec dana boravila u Beogradu zbog promocije nove pesme ‘Mama’ koju je objavila sa Minom Vrbaški, a za Cirih je odletela u ponedeljak veče. Otkako se vratila kući, nije se oglašavala u medijima, osim što je ‘ripostovala’ priče na Instagramu od svojih fanova. Danas se pojavila informacija da je noćas privedena sa nekoliko ljudi i navodno će nekoliko dana biti zadržana u pritvoru dok se ne utvrde detalji istrage“, otkriva izvor za Alo, koji je medijima dostavio i snimak policijske racije, na kojem se ne vidi transrodna pevačica.

Elektra Elit nije bila dostupna za komentar na ovu temu.

MONDO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime