USKORO DOLAZI DO PROVERENOG POGORŠANJA Iznad Rtnja se pojavio neobičan znak na nebu (FOTO)

0

Na društvenim mrežama u Srbiji danas se deli fotografija ovog fenomena koji se ukazao na nebu iznad „rtanjske piramide“ odnosno Rtnja, najmističnije planine u Srbiji za koju mnogi veruju da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

Mnogi planini Rtanj pridaju mistična svojstva verujući da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon?! Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima.

Sunčev halo i Rtanj danas.

Posted by Svemir on Недеља, 11. октобар 2020.

Rtanj je jedna od najlepših planina Srbije na kojoj rastu mnoge lekovite biljke pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.

Danas se na nebu iznad Rtnja ukazao sunčev halo ili oreol koji nije ništa drugo do optički fenomen koji je jedan od najtačnijih predznaka pogoršanja vremena i dolaska jakih kiša koje provereno stižu u narednih 24 sata.

ALO, KURIR

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime