USKRAĆENE VIZE SRPSKIM SPORTISTKINJAMA IZAZVALE PLJUSAK REAKCIJA IZ SRPSKE „Katarina i Zorana su veoma utučene, jedva da pričaju“

0
Republika Srpska, Foto: Printscreen/YouTube

Nakon što su uskraćene vize srpskim tekvondo reprezentativkama BiH od strane Velike Britanije, oglasili su se čelnici Republike Srpske, kao i sam trener Branislav Njegovan

Zbog skandala oko odbijanja viza srpskim tekvondo reprezentativkama BiH, od strane Velike Britanije, reakcije stižu sa svih strana. Prva se oglasila predsednica Republike Srpske koja je rekla:

– To izaziva zgražavanje svakog normalnog čoveka i podsjeća na mračna vremena prošlosti. Udarili su na decu i sportiste. Da se njima svete, za šta? Brojanje krvnih zrnaca dece i sportista predstavlja anticivilizacijsku diskriminaciju, ali i segregaciju kakva ne postoji nigde u Evropi. Koliko znam, postoji samo u školama u Federaciji BiH i Ujedinjenom Kraljevstvu, rekla je Cvijanović.

– Ako je ukrajinska kriza razlog za odugovlačenje procesa izdavanja viza, kako smo mogli čuti u saopštenju Taekvondo saveza BiH, kako je moguće da je svim ostalim takmičarima iz BiH odobreno, a samo srpskim sportistima još nije?

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime