USRED HAOSA SA KORONA VIRUSOM, MEDICINSKA SESTRA IZ BORA KRALA IZ BOLNICE: Uzimala metadon za ljubavnika!

0
Policija, ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/TV1 HD

On je navodno ucenjivao intimnim snimcima

Medicinska sestra Opšte bolnice u Boru, R. M. (49), uhapšena je zbog sumnje da je meštaninu V. B. (36) davala metadon koji je krišom uzimala iz bolničke ambulante.

Postoje indicije da je uhapšena R. M. bila u vezi sa V. B, a da mu je davala metadon jer ju je ucenjivao da će objaviti snimke njihove intime, kao i intimne fotografije na društvenim mrežama.

Prema dosadašnjim saznanjima, V.B. je ucenio ovu medicinsku sestru, ali je ona najpre odbila da mu dostavi traženi lek. Zatim je na Fejsbuku ucenjivača ugledala fotografiju na kojoj se sa njim ljubi, a koja je ubrzo otklonjena. Zbog toga je pristala da ga posluša.

Prema nezvaničnim podacima, V.B. je registrovan kao zavisnik narkotika, ali je deo metadona koji je uspeo da dobije ucenom, prodavao za 40 evra po ampuli. Još uvek se ne zna koliko doza metadona je R.M. iznela iz bolnice I dala ovom muškarcu.

U bolnici su kolege primetile da nedostaje metadon i o tome obavestili policiju koja je počela da prati ovo dvoje osumnjičenih. Uhvaćeni su u trenutku dok je medicinska sestra davala ampule metadona ucenjivaču, a prema nezvaničnim podacima, policija je sve to snimila.

Pretpostavlja se da je ona davala ovaj narkotik još od decembra prošle godine.

Odmah nakon hapšenja, muškarac V. B. je sve priznao, dok se medicinska sestra u početku branila ćutanjem.

Protiv njih dvoje podnete su krivične prijave zbog neovlašćene proizvodnje I stavljanje u promet opojnih droga.

( Espreso.rs / Kurir.rs )

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime