UŽAS! Goranova majka pokušala da se ubije

0
Foto: Alo/ Ilustracija

Policija je juče opkolila selo Moravac u čijem ataru su 2. oktobra pronađena spaljena tela porodice Đokić iz Aleksinca – Gorana (57), njegove žene Gordane (56) i ćerke Lidije (25). Kako saznajemo, inspektori su došli do novih saznanja u vezi sa zločinom i polako se steže obruč oko ubice!

Jake policijske snage su bile raspoređene na ulazu i izlazu iz sela, a dva policijska kombija stajala su na raskrsnici na kojoj se sumnja da je porodica zaustavljena, a zatim odvedena ka njivi na kojoj su pronađeni mrtvi.

Pored Moravca policajci su opet češljali i sela Nozrina i Tešice u čijem ataru je pronađen spaljeni automobil porodice. Prema navodima meštana, policija se raspitivala da li je neko nešto video i čuo, a zatim im je konkretno postavljala pitanje u vezi automobila.

– Raspitivali su se za neko „malo crveno vozilo“. Pitali su da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo verovatno primećeno na snimcima video-kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže – rekao je jedan stanovnik ovog sela.

Kako saznajemo, osim automobila policija ima i drugih dokaza koji bi trebalo da dovedu do hapšenja ubice. Tokom uviđaja i pretragom terana forenzičari su pronašli nakit ubijenih žrtva, ali i čaure iz pištolja koji je, kako se sumnja, koristio ubica.

– Upravo te čaure, ali i baloni za vodu koji su istovareni iz automobila Đokića nakon njihove otmice, ukazali su na grešku ubice, jer je na njima ostavio biološke tragove! To je dovelo do suženja kruga oko ubice. Takođe, sam odabir terena za ovaj zločin jasno je ukazao da se radi o lokalcu koji dobro poznaje skrovita mesta – kaže izvor Alo!.

Goranova majka pokušala da se ubije

Dok policija traga za ubicom, porodica Đokić proživela je još jednu dramu. Goranova majka Stojanka od tuge za sinom i unukom pokušala je da se otruje. Srećom, ukućani su brzo reagovali i spasli staricu.

– Izgubila je porodicu na bolan i neoprostiv način. Tužna sam zbog nje, ali je i razumem – rekla nam je Goranova tetka Vaska Stojanović.

Tročlana porodica Đokić nestala je u noći između 25. i 26. septembra, kada su se vraćali iz sela Moravac u Aleksinac. Oni su u Moravcu bili kod Goranove majke.

Pošto se narednog dana nisu javljali, njihova familija je nestanak prijavila policiji. Najcrnje slutnje su se obistinile kada je 2. oktobra u selu Teštica pronađen spaljen „pasat“ koji je pripadao porodici Đokić. Istog dana, desetak kilometara dalje u selu Moravac, pronađena su ugljenisana tela.

Ubijeni iz osvete?

U prvom trenutku istrage, na osnovu iskaza prijatelja i rođaka, posumnjalo se da je porodica likvidirana tokom pljačke. Međutim, činjenica da su sve troje likvidirani a da su njihova tela potom spaljena ne isključuje mogućnost da se radi o nekoj bezobzirnoj osveti ili da je neko od Goranovih dužnika ubistvom cele porodice pokušao da anulira dug, a da zločin zamaskira pljačkom.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime