VELJKOVA VERENICA OMILJENA PRODAVAČICA! Cecina snajka na pijacu dolazila pre sedam sati, uvek doterana, našminkana i skockana! Svi kod Bogdane trčali po batake!

0

Top: Ekipa Kurira obišla je pijace u Kotežu, Borči i Mirijevu, gde porodica Rodić ima svoje tezge, i svi imaju reči hvale za buduću Ražnatovićevu suprugu i njene sestre

Snajka Cece Ražnatović, Bogdana Rodić, bila je omiljena prodavačica pilića na beogradskim pijacama.

Devojka iz Titela, koja će 24. novembra postati supruga Veljka Ražnatovića, sa roditeljima Danijelom i Bogdanom, kao i sestrama Natašom i Bojanom, donedavno je prodavala živinu svakog dana od sedam ujutru, pa do dva posle podne. Međutim, otkako je ostala u drugom stanju, Bogdana je otišla na trudničko bolovanje, a njene sestre i dalje pomažu roditeljima u porodičnom biznisu.

Sestre nekada radile na tezgi u kotežu
SESTRE NEKADA RADILE NA TEZGI U KOTEŽUFOTO: SONJA SPASIĆ

Uvek doterane

 

Naša ekipa obišla je juče tri beogradske pijace – u Kotežu, Borči i Mirijevu, gde su Bogdana i njene sestre godinama bile atrakcija, a jedan od kupaca nam je otkrio i zbog čega.
– Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu – priča naš izvor.

 

Nakon Koteža i razgovora sa zadovoljnim kupcima, produžili smo i do Borče, gde smo zatekli Cecinog prijatelja Bogdana.

 

Tata na pijaci u Borči
TATA NA PIJACI U BORČIFOTO: SONJA SPASIĆ

– O, Kuriru, dobar dan. Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice – kaže Veljkov budući tast.

 

Srećni i zadovoljni

 

Posetili smo i mirijevsku pijacu, gde se pričalo o venčanju decenije koje se sprema. Tamo smo našli Cecinu priju Danijelu, koja je tek sredila frizuru.

 

bogdana je mami pomagala u mirijevu
BOGDANA JE MAMI POMAGALA U MIRIJEVUFOTO: SONJA SPASIĆ

– Verovala sam da ćete da produžite do Novog Sada, na radno mesto kod ćerke Nataše, ali drago mi je što ste došli i do mene. Bogdana je ovde radila, ali sada je pošteđena jer je trudna. Neka dete uživa u drugom stanju, radila je ona godinama i nikada se nijedna ćerka nije bunila što im je posao na pijaci. Imamo divne žene koje rade i verujte da smo srećni i zadovoljni. Čujem se sa prijom Cecom i jedva čekamo venčanje – zaključuje Danijela.

Srećna majka

ODUŠEVLJENA SAM ŠTO ĆE BOGDANA NOSITI CECINU VENČANICU

Ponosni na decu... Porodica Rodić
PONOSNI NA DECU… PORODICA RODIĆFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Porodica Rodić priprema se za Bogdaninu i Veljkovu svadbu.
– Sve će biti na nivou i ispoštovaćemo običaje. Oduševila sam se kada je Bogdana izrazila želju da nosi Cecinu venčanicu. Njih dve su slične konstitucije, mršavice, i verujem da neće morati ništa da se prepravlja. Ceca je divna prija i sigurna sam da će veselje biti fenomenalno – smatra Danijela

Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime