(VIDEO)Miša Vacić napao Mariniku Tepić: Marinika je opozicija SRPSKOM narodu!

0

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić sinoć je u Pančevu uputio nove poreteće poruke, ovoga puta potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić. I dok Vacić za N1 kaže da nikome nije pretio pa ni gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću, u Savez za Srbiju čekaju reakciju tužilaštva i poručuju da Miša Vacić izgovara sve što lider SNS-a i predsednik Aleksandar Vučić misli, a ne sme da kaže.

Lider Srpske Desnice Miša Vacić poručio je da je njegova stranka opozicija svima a pre svega liberalnoj opoziciji koja je opozicija srpskom narodu.

 

Turneja Srpske desnice po Srbiji nije praćena samo vatrometom već i zapaljivom retorikom koja je poznata iz 90ih godina. Najnovije poruke Vacića stižu iz Pančeva poslanici Mariniki Tepić.

“Evo prilike da se i ja nje setim i da joj uzgred poručim: Marinika shvati nećemo stati! Srpska desnica će da pravi odbore i da oslobađa Srbiju“, poručio je Vacić.

Potpuno je jasno da se radi o pretećoj parolii pretećem pokliču, kaže za N1 Marinika Tepić.

Upitan šta konkretno znači kad kaže “Marinika shvati nećemo stati“, lider Srpske desnice za N1 kaže: “Pa da nećemo stati sa podizanjem odbora.”

Ali zašto baš Mariniki Tepić?

Zato što je žena opterećena sa mnom. Posle Vučića, u Skupštini se najviše bavi mojim imenom“, kaže Vacić.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime