Za dlaku izbegnuta velika TRAGEDIJA: Isplivala dugo čuvana TAJNA sa snimanja filma “Lajanje na zvezde”

0

Malo njih zna za nezgodu sa snimanja dobro poznate scene

Kultni film “Lajanje na zvezde” jedan je od najpopularnijih domaćih filmova koji rado gledaju sve generacije, a mnogi ne znaju da je jedan glumac na snimanju jedva izbegao smrt.

Jednom prilikom direktor fotografije “Lajanja na zvezde” Veselko Krčmar otkrio je šta se dešavalo na snimanju poznatog filma.

Naime, našem poznatom glumcu Nikoli Đuričku ovo je bila prva uloga na filmu – glumio je sportistu Milića Gavranića, jednu od glavnih uloga.

Kao mladom glumcu željnom dokazivanja, Đuričko je tada u želji da što verodostojnije odglumi scenu, kasnije krenuo u odnosu na znak koji mu je signaliziran. Glumac je čekao da mu se lokomotiva približi, pa tek onda krenuo da trči.

“Onda se okliznuo i pao. U trenutku sam se uplašio da će ga stvarno voz pregaziti. Bacio sam kameru, krenuo ka njemu, ali srećom, neko u blizini ga je već podigao. Kad je voz prošao, Nikola se pojavio sav krvav. Naravno, prekinuli smo snimanje, tresao sam se od straha”, pričao je Krčmar.

Na radost svi prisutnih, kao i mnogobrojne publike koja već više od dve decenije prati i ceni rad poznatog glumca, Nikola Đuričko se izvukao iz neprijatne scene, a godinama kasnije nizao je sve bolje uloge u domaćim filmovima.

Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime