ZA SVE JE KRIVA SRBIJA! Portugal izbačen sa Svetskog prvenstva, Ronaldo ne ide u Katar!

0

Nestaran epilog.

Kakav šok pred današnji žreb za Svetsko prvenstvo! Fudbalska reprezentacija Portugala izbačena je sa Mundijala i njeno mesto zauzeće Severna Mekedonija koja je nedavno poražena u Portu sa 0:2.

U prvi mah delovalo je da ovakav scenario nije moguć, na kraju je je UEFA reagovala i tako onemogućila Kristijana Ronalda da odigra svoje poslednje veliko takmičenje u nacionalnom dresu.

Razlog ovakve odluke je upravo Srbija, tačnije poraz Portugalaca u Lisabonu od „orlova“ (1:2). Evropska kuća fudbala nije više mogla da podnese kuknjavu i opravdanja Portugalaca koji su počeli da šalju prijave na „orlove“ i to sa banalnim razlozima.

UEFA je donela odluku nakon što je na njihovu adresu stigla prijava protiv Aleksandra Mitrovića. Portugalcima je zasmetao način na koji je Mitrogol skočio prilikom pogotka i kako su i sami naveli „niko ne može tako da skače, naročito kada igra protiv Portugala“.

– Srbija je trebalo da nas pusti zbog dobrobiti fudbala. Kristijano Ronaldo će u Kataru odigrati svoje poslednje Svetsko prvenstvo, zar Srbija zaista želi da se tako nešto desi – pisalo je u poruci FS Portugala.

Dobro, vreme je da otkrijemo da ma koliko bi neko voleo da se ovo desi, u pitanju je prvoaprilska šala. Nadamo se da smo vas bar malo nasmejali pred žreb.

I jedan savet… dobro proverite kalendar pre nego što ovog petka pročitate neku vest.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime