ZABRANJENI SNIMAK Crna Gora, godina 2050. okupljeni ljudi gledaju govor Mila Đukanovića i jedan progovara: Tačno prije 30 godina, falio nam je jedan glas! (VIDEO)

0

Izborni štab Javnog servisa (RTCG) zabranio je danas promotivni spot koalicije okupljene oko platforme „Crno na bijelo“ u kojem se pojavljuje hologram predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, saopštili su iz izbornog štaba ove koalicije.

Oni navode da u obrazloženju koje je „RTCG“ dostavila koaliciji „Crno na bijelo“ stoji „da je sporan deo u kojem se predsednik Crne Gore Milo Đukanović pojavljuje u nekorektnoj tehičkoj modifikaciji“.

„Po ko zna koji put „RTCG“ je ugrozio medijske slobode, slobodu govora, slobodu izražavanja i umetnički izaraz u cilju zaštite lika i dela šefa tridesetogodišnjeg režima Mila Đukanovića. Koalicija „Crno na bijelo“ se zahvaljuje RTCG-u što je ovim činom potvrdila sve naše navode da nisu medijski javni servis građana Crne Gore, već je menadžment ove zarobljene institucije dokazao da je poslušnost režimu iznad svih profesionalnih standarda“, navode iz štaba koalicije „Crno na bijelo“.

Koalicija „Crno na bijelo“ na kraju poziva sve građane da pogledaju spot koji je RTCG zabranio za emitovanje zbog pojave aktuelnog predsednika Mila Đukanovića u njemu i da sami ocene da li u bilo kojem segmentu postoji sporan sadržaj.

ALO, SPUTNJIK

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime