Zašto Vodovod ćuti? Sud da utvrdi ko štiti Jeremićevog operativca?

0

NS uživo nastavlja da istražuje slučaj Predraga Dragojevića, koji kao i njegov prijatelj i stranački kolega Borislav Novaković, voli da uzima platu od para građana, ali ne voli da dolazi na posao. Istraživali smo kako je moguće da se dva glavna operativca Vuka Jeremića za Novi Sad, građanima izdaju za najveće borce protiv korupcije, a da otvoreno zloupotrebljavaju javne institucije i preduzeća, jer ni jedan ni drugi ne idu na posao, za koji su plaćeni.

Predrag Dragojević, pored krivičnog dosijea, u kom je zabeleženo pet krivičnih prijava u periodu od 1994. do 2015. godine, godinama je zaposlen u JKP “Vodovod i kanalizacija”, ali, u ovom preduzeću niko ne zna šta on radi, i kada dolazi na posao.

Sagovornici našeg portala iz nekoliko opozicionih stranaka postavljaju pitanje kako je moguće da Vodovod ćuti? Zašto ne objasne iz kog razloga i sa kojim ciljem je Dragojević povlašćen u odnosu na ostale radnike? Da li u njegovom ponašanju ima kršenja radne dicipline? Da li se i na koji način evidentira njegovo prisustvo na poslu? Da li osim elektronske evidencije (čipovanja), postoje i druge vrste kontrole izvršavanja njegovih radnih obaveza?

– Da li su radnici koji naporno rade dan i noć, po snegu, mrazu, ledu, napolju, u šahtovima, ili fabrikama vode, da bi Novosađani imali stabilno vodosnabdevanje, manje vrede od Dragojevića? Ukoliko javnosti ne odgovore na ova pitanja, jasno je da neko iz preduzeća štiti Jeremićevog operativca – kaže novosadski opozicionar, koji je nekada bio među najaktivnijim “otporašima”.

Naš sagovornik smatra da je najbolje da se povede sudski postupak kojim bi se utvrdilo da li je bilo povrede radne obaveze, u kom obimu i na koji način.

nsuživo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime