ZASTRAŠUJUĆE SCENE IZ AVIONA, TURBULENCIJA NAPRAVILA HAOS: Beba izletela iz naručja roditelja, putnici vrište!

0
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Dramatičan trenutak koji su putnici vrištali od užasa dok su teške turbulencije izazvale haos na letu. Hrana, piće i stvari ostali su razbacani po podu, pa čak i po plafonu na putu od Angole do Portugalije.

Influenserka Dajana Asis iz Brazila bila je u avionu i podelila je dramatičan snimak dok se avion nekontrolisano tresao. Pilot je upozorio da će verovatno doživeti ozbiljne turbulencije – ali su putnici ostali zapanjeni nivoom drastičnog podrhtavanja.

Dajana je ispričala kako je ostala prestravljena na, kako je rekla, svom prvom međunarodnom letu. Snimak pokazuje kako je u početku turbulenciju tretirala kao šalu i kako se smeje dok avion počinje da vibrira, piše San.

Ali smeh ubrzo prestaje kada jak trzaj prospe vino iz njene čaše, prskajući po plafonu dok su ljudi vrištali od užasa. Ona je rekla da je turbulencija nastala dva sata nakon poletanja, kako je trebalo da bude osmočasovni let, i baš kada je bio serviran ručak, a hrana je bila razbacana po celom avionu.

Dajana se ukrcala u avion TAAG Angolan Airlines nakon što se zaustavio u Luandi pre nego što je trebalo da nastavi za Portugal.

„Trajalo je samo nekoliko sekundi, ali je bilo dovoljno da neke osobe budu povređene, a posada je pružila prvu pomoć pre sletanja“.

Među povređenima, kako je ispričala, bila je i beba koja je izletela iz naručja roditelja i udarila u plafon, što je navelo kapetana da zatraži lekara da pomogne detetu.

Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime