Zbog ovog snimka je Hrvatska uputila protestnu notu Srbiji (VIDEO)

0
Miloš Stojković, Foto: Printskrin

Stojković tvrdi da je sporni video s Kninske tvrđave snimio neko drugi, a da se na njegovom profilu pojavio jer ga je autor snimka označio u objavi.

Teolog Miloš Stojković je u Šibensko-kninsku županiju, došao u sklopu humanitarnog projekta kojega je organizovalo udruženje “Ujedinjena Srbija”, a predstavljao je čuveni pravoslavni Manastir Hilandar, gde radi kao poverenik za humanitarni rad.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić, koji je delegaciju iz Srbije i primio, rekao je da se juče na Stojkovićevoj Fejsbuk stranici pojavio video-snimak u kom je srpski humanitarac i teolog govorio kako je “Knin grad Republike Srpske Krajine” te da će se “zastava na Kninskoj tvrđavi zameniti”.

– Nemam nikakve veze s tom objavom, ali baš nikakve! Kao što se jasno može videti, ja sam označen u objavi. Nigde me na video-snimu nema, niti mog lika niti bilo čega. Marko Jelić i ja smo jedan do drugog dali izjavu na Tvrđavi, rukovali se, grlili i jasno sam za RTS rekao sve onako kako mislim – rekao je Miloš Stojković.

Stojković tvrdi da je sporni video s Kninske tvrđave snimio neko drugi, a da se na njegovom profilu pojavio jer ga je autor snimka označio u objavi.

– S čovekom koji je govorio mimo nas šetajući po tvrđavi nemam lično nikakve veze. On je bio jedan od 5,6 snimatelja koji uopšte nije ni snimao našu pravu dobronamernu aktivnost, već me je, i ne samo mene, označio u objavi. Jasno je da to nije moj glas, niti ja imam išta s nečijim privatnim mišljenjem – kaže Stojković, naglasivši da će on svoju “misiju humanosti i ljubavi nastaviti punim srcem”.

Za kraj je poručio da političke probleme iz prošlosti, ako ih neko ima, treba rešavati mimo humanitarnih udruženja.

– Knin je baš primer dobrih ljudskih odnosa, to sam jasno rekao – poručuje Miloš Stojković.

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime