Želite da vaš proizvod ili sajt dopre do mnogo više ljudi? Ako želite, onda je NATIVE MEDIA prava stvar za vas

0

http://nativemedia.rs vam nudi da vaš proizvod dopre do mnogo više ljudi i da samim tim povećate vaš profit. Takodje ako imate sajt i njega možete unovičiti. Postavite reklame na vaš sajt i zarada će polako stizati. Sama registracija je laka i jednostavna tako da sa tim nećete imati problema. Postavite banere i uspesno krenite da zaradjujete.

Mi smo od skora korisnici Native Media ali smo već prezadovljni prikazanim rezultatima. Pored dobre zarade tu je i podrška koja se može kontaktirati na više načina. Putem EMAIL: [email protected] ili preko broja telefona TELEFON: +381611871053, Imaju i odredjeno radno vreme od 09:00 – 17:00h (Pon – Pet).  Obavozeno je da se pročitaju pravila i smernice. Takodje možete biti izdavač i oglašivač. Oglase možete postaviti samo na sajtovima koji zadovoljavaju određene kriterijume. Svi tekstovi na sajtu moraju biti korisni za čitaoce, kvalitetni i sajt mora imati najmanje 300 poseta dnevno. Imate i za oglašivače ali to možete naći na samom sajtu https://nativemedia.rs/ .

Imate i cenovnik

Evo kako funkcionipe oglašavanje preko Native Media

Reklame su istaknute na sajtovima naših izdavača. Svaki put kada potencijalni kupac klikne na vašu reklamu, biće prebačen na vaš sajt ili online prodavnicu, a vama će biti naplaćen određen iznos za taj klik sve u zavisnosti na reklamu na koju je kliknuo.

Cena klika je svega par euro centi ali i nije ista cena u svim državama. U priloženoj tabeli, možete videti naš cenovnik, kao i broj poseta na sajtovima naših izdavača, na osnovu kojeg možete zaključiti koliko puta će vaša reklama biti pregledana u toku meseca.

Dobro iščitajte šta nude i postanite njihov korisnik! Nećete se pokajati!

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime