ŽELJKO MITROVIĆ UKIDA RIJALITI? Čelnik televizije Pink izneo važno saopštenje

0
Foto: Skrinsot Jutjub

Željko je najavio otvaranje nove televizije i velike projekte, te saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa

Čelnik televizije Pink, Željko Mitrović, juče je organizovao Novogodišnju žurku u zgradi televizije na Dedinju, a tom prilikom govorio je o promenama koje planira na svojoj televiziji.

Željko je najavio otvaranje nove televizije i velike projekte, te saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa.

– Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje – rekao je Mitrović dodajući da je vreme da televizija Pink prestane da emituje rijalitije.

Ova informacija iznenadila je ljude na društvenim mrežama koji vole i prate rijaliti, pa se dosta priča i komentariše odluka koja je saopštena.

Željko Mitrović još uvek nije najavio tačan datum, niti godinu u kojoj će prestati da se emituje ovakav format, a njegovo saopštenje šokiralo je brojnu publiku.

Željko Mitrović je takođe u obraćanju na Pinku saopštio da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa koji će biti veoma raznovrstan. Još uvek nije poznato o kakvom programu je reč, ali će sigurno biti veliko iznenađenje za celokupnu publiku koja uživa da prati Pinkov program i sadržaj.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime