ŽENA PRETUČENA ISPRED PORODIČNE KUĆE: Jelena posle BRUTALNOG NAPADA strahuje za porodicu

0

Prema njenim rečima, puno je razmišljala šta bi mogao da bude motiv

Jelena Ivković (31) iz sela Gornji Vrtogoš našla se na meti nepoznatih huligana koji su je pretukli u blizini kuće kada se vraćala s posla.

Policija i tužilaštvo rade na slučaju, a ona za Novosti kaže da se strah uselio u njenu porodicu i od kada se to desilo niko u kući ne može mirno da spava.

– Vraćala sam se u subotu s posla, radila sam u drugoj smeni. U mojoj ulici nije bilo uličnog svetla i upalila sam na telefonu. Samo što sam došla u blizini kuće osetila sam udarce na telu, napadači su kako sam primetila u trenutku izašli iz susednog komšijskog dvorišta – započinje priču Jelena.

Ona kaže da se od stresa ne seća koliko je bilo napadača, misli da su bili trojica. Nosili su maske i kapuljače i udarali je nekim čvrstim predmtima.

Prema njenim rečima, puno je razmišljala šta bi mogao da bude motiv. Neke svoje sumnje iznela je policiji. Jelena kaže da dok policija ne reši slučaj, neće moći da nađe mir.

– Strah me da izađem na ulicu. Mojim roditeljima nije sve jedno. Pored povreda koje sam zadobila strah mi još teže pada – kaže Jelena.

U vranjkoj Policijskoj upravi Novostima je potvrđeno da se intezivno radi na rasvetljavanju slučaja, a u Tužilaštvu da su podnete krivične prijave protiv NN počinioca.

Espreso, Novosti

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime