ŽENI POKUŠALI DA OTMU DVOJE DECE ISPRED SEMAFORA: Šabac na nogama, ovo je STRAŠNO

0
Policija, ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/TV1 HD

Prijavljen je slučaj, ali nije podneta krivična prijava

– Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli – ovako za “Blic” priča žena čije su, prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale da otmu nepoznate osobe.

Prema njenim rečima, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.

– Sestra je stajala sa decom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu – prepričava detalje sagovornica “Blic” (ime poznato redakciji).

Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije hteo da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.

Šabačka policija: Prostor pokriven kamerama, istraga u toku

– Prijavljen je slučaj, ali nije podneta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu decu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema rečima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i proveravaju sve okolnosti – kažu za “Blic” iz PU Šabac.

Espreso, Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime