ZLOČIN U NOVOM PAZARU KAKAV SE NE PAMTI! Sin je izbo majku nasmrt, a 2015. godine ovu porodicu zadesio je 1. UŽAS

0
Ilustracija, Foto: Ilustracija, Public

Nesrećna žena nađena je mrtva u kući, a sin je uhapšen nedaleko od mesta zločina sa nožem

Benjamin N. (43) iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio majku Kimetu N. (75) u porodičnoj kući.

USKORO KREĆE ISPLATA Evo kada prvih 30 evra leže na račun

Benjamin N. (43) iz novopazarskog naselja Selakovac uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče izbo nasmrt svoju majku Kimetu N. (75) u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena nađena je mrtva u kući, a sin je uhapšen nedaleko od mesta zločina sa nožem.

Psihički problemi

– Benjamin N, koji je inače duševno bolestan, posle svađe je uzeo nož i izbo majku po vratu i leđima. Nažalost, on zbog bolesti verovatno nije ni svestan šta je uradio. Policija je u kući obavila uviđaj, a telo nesrećne Kimete preneto je na obdukciju – priča izvor.

– Napao ju je s leđa, a izbrojano je najmanje pet uboda. U to vreme u prizemlju kuće bili su njegovi brat i snaja, koja ga je i videla kako silazi i nosi nož u ruci. On će biti veštačen da bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv – kaže izvor.

Drugi sin i snaja su, kako izvor kaže, zvali Hitnu pomoć.

– Pokušana je reanimacija, ali ženi nije bilo spasa.

Komšije ove porodice kažu da je Benjamin godinama živeo s majkom na spratu, dok je njegov brat živeo u prizemlju.

– Brat mu inače s porodicom živi u Luksemburgu, ali trenutno su ovde. Oni su dobra i vredna porodica, ali je, nažalost, zbog Benjaminove bolesti u tu kuću često dolazila policija, maltretirao je članove porodice. Stalno se svađao sa majkom, imali su nesuglasice, ali je ona, u želji da ga zaštiti, povlačila prijave. Priča se da Kimeta nije umrla od uboda, već od srčanog udara jer se uplašila kada je sin nasrnuo i počeo da je ubada – pričaju komšije:

Nestao joj suprug

– Kimeta je bila velika gospođa, ona i suprug Džeko, koji je nestao 2015, živeli su u Beogradu, ali su pre 20 godina došli u Novi Pazar – kažu komšije.

Oni podsećaju da je Džekov nestanak prva tragedija koja je zadesila ovu porodicu:

– Džeko je nestao u oktobru 2015. godine, a porodica je dala apel da se pronađe. Posle dužeg vremena njegovo telo pronađeno je na izletištu Pazarište.

Štitila dete

Trebalo da ide na lečenje

l Benjamin N. bio je i ranije na lečenju u jednoj klinici u Beogradu, gde je trebalo da se vrati ovih dana.

– Majka je štitila sina, govorila često da je on dobro, nedavno je tek pristala da bude upućen u Beograd na lečenje. Moguće da je zbog toga i napao majku – kaže naš izvor iz istrage.

Espreso/Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime