ZVEZDIN KOŠARKAŠ DOBIO SRPSKO DRŽAVLJANSTVO POSLE 40 DANA: Rus koji je dao oko za Srbiju čeka na to 20 godina!

0

On je drugi Amerikanac u Zvezdi sa srpskim državljanstvom

Ralnost je ponekad suviše surova kad je pogledamo iz različitih perspektiva. Dok je nekima mnogo lakše da ostvare svoj cilj, oni koji zaista zaslužuju ono što traže nemaju toliko sreće i uvek naiđu na poteškoće.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila informacija kako je američki košarkaš Kevin Panter, koji igra za Crvenu zvezdu, dobio srpsko državljanstvo posle nešto više od mesec dana otkako je u beogradskom klubu.

S druge strane, ruski borac Albert Andijev, koji je ratovao na strani Srba tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji, još uvek nije dobio naše državljanstvo.

Da stvar bude bizarnija, Andijev je tokom rata na Kosmetu ostao bez jednog oka.

Zato je američki bek Kevin Panter ekspresno dobio srpski pasoš, na osnovu kojeg je prijavljen kao domaći igrač na Kupu Radivoja Koraća. Crveno-beli tako pored petorice stranaca Brauna, Berona, Gista i Odža, mogu da računaju i na dvojicu Amerikanaca, koji imaju srpske papire.

Još ranije srpsko državljanstvo je dobio Čarls Dženkins, a sada je ono dodeljeno i Panteru, koji je u redove srpskog šampiona stigao krajem decembra prošle godine.

Kevin Panter je drugi Amerikanac u Zvezdi sa srpskim državljanstvom.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime