Anđela je LEPA I PAMETNA, ponos RODITELJA: Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić zabavlja se sa ovim SRPSKIM sportistom, a zbog nje „sijaju“ crveni tepisi!

0

Roditelji Gagi i Branka odradili su odličan „posao“, Anđela je pametna, lepa i ambiviona devojka koja samo grabi sve ono što joj život pruža

Glumica Anđela Jovanović, ćerka glumca Dragana Jovanovića i glumice Branke Pujić, je već nakon prvog pojavljivanja na malim ekranima osvojila srca publike širom Srbije,ali i regiona.

 

Svoju glumački karijerju nadografila je upisom na prestižnu britansku školu.

– Volim disciplinu, pa moj uobičajeni dan počinje tako što ustanem u pet, spremim sve što mi treba za fakultet i izađem iz kuće oko pola osam. Do faksa pešačim sat. Predavanja mi počinju u devet i traju do šest. Nakon njih, ostanem kratko na fakultetu da završim šta imam za sutra i opet se vraćam pešaka kući – ispričala je Jovanovićeva sve o obavezama u novoj školi.

Roditelji Gagi i Branka odradili su odličan „posao“, Anđela je pametna, lepa i ambiviona devojka koja samo grabi sve ono što joj život pruža.

Pre samo dva dana Anđela je objavila neodoljivu fotografiju iz detinjstva gde su Gagi i Branka mladi, a njihova mezimica ima možda samo godinu dana, i time čestitala rođenadan svojoj majci.

U VEZI SA OLIMPIJCEM

Za prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izabrali su idealan trenutak – svečanu premijeru filma „Nečista krv – greh predaka“, u kojoj lepa glumica tumači jednu od važnijih ženskih uloga.

 

 

Crvenim tepihom prošetali su ruku podruku, pleneći pažnju ne samo stilom već i pozitivnom energijom, šarmom i skladom koji su tipični samo za srećno zaljubljene parove.

Po objavama sa Instgarama reklo bi se da Anđela i Mihajlo vole prirodu, kao i da su aktvnosti, bilo da je leto ili zima, jako važne.

najzena.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime