BANDE HULIGANA REKETIRAJU VOZAČE Organizovane grupe od po nekoliko muškaraca i žena presreću na parkinzima

0

Nije novina da pojedine grupe građana širom Beograda dočekuju vozače koji ostave automobile na javnim parking-mestima, pa uz obećanje da će im oni paziti na kola tu na ulici, očekuju da dobiju nešto novca za to. Rečju- naplaćuju parking iako nije njihov.

Brojni pokušaji da im se stane na put ne uspevaju trajno da reše problem, ali sada su otišli korak dalje. Počeli su da ordiniraju i po garažama u tržnim cenrima!

– U tržnom centru Ušće u garaži pokazuju ljudima na prazna parking mesta i ako im ne platiš grebu kola šrafcigerom! Upravo se jedan slučaj desio – njih dvojica na jednu devojku. Jedan se drao na nju „što je stala tu kad nema da plati“, a drugi grebe haubu i krila šrafcigerom! – ispričao je jedan svedok nemilog događaja u poznatom tržnom centru.

Na ovu temu su reagovali brojni sugrađani, potvrdivši da se i njima slično desilo, te da je jedini način da se spasite – da što pre pozovete obezbeđenje.

– Pozovite 011285 i obezbeđenje stiže jako brzo. Bili smo u sličnoj situaciji i tako je rešena – objasnio je jedan gospodin.

Oni koji su odbili da plate ovim i sličnim bandama nikada se nisu lepo proveli. Polomljeni retrovizori, stakla, farovi i izgrebana farba samo su deo posledica koje neupućeni vozači mogu da očekuju. Jedini lek je obaveštavanje policije ili obezbeđenja, u zavisnosti od toga gde se nalazite.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime