BRUKA! POČELA KUKNJAVA! Portugalci traže da UEFA kazni Srbiju!

0
Foto-EPA

Da nisu izvukli Italiju na žrebu, sve bi bilo u redu.

Fudbalska reprezentacija Portugala saznala je da će je na putu do odlaska na Svetsko prvenstvo čekati najverovatnije aktuelni evropski šampion – Italija. Kristijano Ronaldo i ekipa prvo moraju u Lisabonu da savladaju Tursku, a onda da idu na noge pobedniku meča Italija – Severna Makedonija.

Naravno, da je žreb bio lakši duel sa Srbijom ne bi više bio tema, ali ovako, kada su se uplašili da bi mogli da ostanu bez Mundijala, što je sasvim realno, odmah su se setili “orlova”.

Portugalci na društvenim mrežama traže da UEFA kazni Srbiju zato što u Beogradu nije bio priznat gol Kristijanu Ronaldu u nadoknadi vremena. Samo niko ne može da objasni po kom osnovu je Srbija kriva za tako nešto.

Mreže su prepune ulakanih poruka Portugalaca koji kukaju i ponovo krive nekog drugog. Naravno da je glavna tema taj pogodak na “Marakani” za koji niko sa sigurnošću ne može da kaže da je bio regularan.

“Orlove” ovo svakako ne treba da dotiče, oni samo mogu da nakrive kapu i na miru sačekaju 1. april kada će se održati žreb grupa za Mundijal.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime