ĆUTALA SAM DA BIH SAČUVALA SVOJE ZUBE, NOS, VILICU Pevačica javno pričala kakvu agoniju je prošla sa mužem, a ovako je on reagovao

0

Izneli sve probleme

Pevačica Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka.

Iako imaju dve odrasle ćerke, oni posle rastanka nisu prestali da govore negativno jedno o drugom. On je govorio, kako su prenosili domaći mediji, da je Marina sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela decu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu, prenosili su mediji.

– Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – rekla je ona za domaću štampu, dok se on tada branio:

– Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava – rekao je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.

– Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je decu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime