DEVOJCI IZ SRBIJE ZA MANJE OD 20 MINUTA LETOVANJE POSTALO KOŠMAR Korisnici na društvenoj mreži kuju plan kako da ovo spreče!

0

Jedna devojka iz Srbije podelila je nemilo iskustvo tokom letovanja u Grčkoj

Ona je na drušvenoj mreži FB u grupi „Grčka Info“ saopštila da su joj lopovi obili kola i pokupili sve što je imala u njima.

– Jedno veliko razočarenje,ovo mi se nigde do sad desilo, da odemo u Solun da posetimo Zejtilinik u 11h, i za manje od 20 min dok smo prošli unutra došli lopovi i obili auto i sve pokupili sto sam imala u auto,sreća pa sam nosila dokumenta samnom….jedno veliko razočaranje i nikad više tamo ne letujem… – objavila je devojka.

Mnogi korisnici su komentarlisali da su zapanjeni brojem krađa u Grčkoj, a među njima i jedan predlog kako se zaštiti od lopova.

– Jedan, možda naivan predlog. Trenutno je sezona, dosta naših dolazi na Zejtinlik, možda da se međusobno ispomognete. Da onaj ko je završio obilazak ne krene odmah, već da sačeka sledećeg ko je završio, pa da onda ostane on i tako u krug. Tako bi uvek bilo nekoga na parkingu – naposao je jedan od korisnika i za ovaj „navian predlog“ dobio veliki broj lajkova.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime