„DOBRA ŠLJIVA NE SME DA PROPADA“: Učenik nije uradio domaći, a zbog njegovog izgovora se smeje CEO BALKAN (FOTO)

0
Foto: Skrinšot Jutjub

Izgovor jednog učenika zbog kojeg nije uradio domaći zadatak nasmejao je ceo Balkan

Školske dane pored svih lepih i stresnih situacija pamtimo i po izgovorima koje smo koristili kako bi se opravdali za nešto što nismo uradili a što se od nas u školi očekivalo. A jedan osnovac zbog nenapisanog domaćeg zadatka čini se da je dao najoriginalnije opravdanje koje je nasmejalo ceo Balkan.

Na Fejsbuk stranici „Imocki crnjaci“ pojavila se fotografija elektronskog dnevnika iz jedne osnovne škole u Hrvatskoj, na kome je napisan razlog zbog kog učenik nije uspeo da odradi domaći zadatak koji je imao. Naime, njegovo navođenje da nije stigao ništa jer je ‘pekao’ rakiju čini se da je oduševilo mnoge Balkance, za nastavnicu ipak nismo sigurni.

„Učenik kaže da nije stigao da napiše domaći zadatak jer je ‘pekao’ rakiju“, piše u elektronskom dnevniku pored navodnika neimenovanog učenika.

Njegov razlog nasmejao je mnoge ljude na internetu koji su se jednoglasno složili da bi kod njih dečakov razlog bio i više nego opravdan.

„Bori se za svoju šljivu!“

Kako ovakve objave uvek dobiju duhovite komentare, tako je bilo i ovog puta.

„Opravdano“, „Ako ovo nije aktivna praktična nastava iz bar tri predmeta – hemije, biologije i prirode i društva… onda ne znam šta je“, „Terenska međupredmetna nastava“, „Kod mene bi bilo opravdano“, „Teraju danas decu da pišu domaće zadatke, a dobra šljiva propada u garaži“, „Ovo je opravdano. Boriće se za svoju šljivu, svoju oranicu. Bravo“, „Iz hemije čista petica“, bili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

(Espreso / Blic)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime