FOTKA OSVANULA U NEMAČKIM MEDIJIMA! Dragana UHVAĆENA u NEVIĐENOM izdanju: Svi gledaju kako izgleda, ŠTA JE BRE OVO?

0

Nikada je nismo videli ovakvu!

Izgled Dragane Mirković sa popularnog festivala izazvao je veliku pažnju kako svih prisutnih tako i nemačkih medija

Nakon duge pauze izazvane pandemijom koronavirusa, proteklog vikenda otvoren je ovogodišnji Oktobarfest u bavarskoj prestonici te okupio brojne posetioce koji osim u piću i hrani uživaju i u veoma dobroj i pozitivnoj atmosferi. Najveći festival piva na svetu privukao je i našu pevačku divu, a izgled Dragane Mirković na ovom spektakularnom događaju nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U više navrata imali smo prilike da vidimo kako Dragana izgleda u srpskoj narodnoj nošnji, a da joj stajling u duhu nemačke tradicije takođe odlično stoji, uverili nas je najnovijom fotografijom sa pomenutog festivala.

Naime, pevačica je pozirala sa velikom kriglom piva i širokim osmehom koji svedoči da se u veseloj festivalskoj atmosferi i te kako dobro provodi.

Pevačica inače redovno posećuje Oktobarfest u društvu supruga Tonija i prijatelja, a ove godine sa njom je i ćerka Manuela koja je takođe objavila fotografiju iz Minhena nastalu pored mnoštvo liciderskih srca, jednog od simbola ovog čuvenog festivala, koji svake godine okupi više od šest miliona ljudi.

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

(Espreso)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime