GUZA IZ “BOLJEG ŽIVOTA” IMA IZA SEBE ČUDAN RAZVOD: Ćerku zbog rata nije video godinama!

0

Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Boris Komnenić, rođen je pre 63 godine u Puli.

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji ona u seriji “Bolji život”, kada je tumačio lik Saše Guze Popadića.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su “Bal na vodi”, “Špadijer jedan život”, “Gore dole”, “Vratiće se rode”, “Miris kiše na Balkanu”, “Sinđelići”, “Apofenija” i drugi.

Boris, koji se oprobao i kao voditelj televizijskog kviza, iza sebe ima jedan brak. Iz braka sa Rene ima ćerku Nike.

– Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali – kazao je on jednom prilikom.

Dodao je tada da su njih dvoje lako doneli odluku o razvodu, kao i da su na dan kada su rešili da se razvedu proveli sjajne zajedničke trenutke.

– Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan – istakao je tada.

Postao je i deda, jer mu je ćerka podarila unuku Luciju.

Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio razdvojen od svoje naslednice koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kada se situacija stabilizovala, mogao je ponovo da preuzme ulogu oca onako kako je oduvek želeo.

Komnenić se poslednjih godina dosta promenio, pa verujemo da ga mnogi na prvi pogled ne bi prepoznali.

Espreso, Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime