JUČERAŠNJI PLJUSAK NIJE BIO NIŠTA U ODNOSU NA OVO: RHMZ upozorava, TEK ĆEMO BITI NA UDARU!

0
Foto: Profimedia

Novo letnje nevreme na pomolu

RHMZ upozorava na moguće jake pljuskove sa grmljavinom i gradom i tokom današnjeg dana.

Intenziviranje grmljavinskih procesa očekuje se u Vojvodini, a tokom dana ponovo i u ostalim krajevima uz pojavu grada i količinu padavina veću od 20 mm za kratak vremenski period.

Danas će biti promenljivo oblačno i sparno sa pljuskovima i grmljavinom, koji će ujutro i pre podne biti izraženiji u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima, ponegde sa nepogodama, obilnim padavinama u kratkom vremenskom periodu i gradom.

Vetar ujutro umeren i jak, jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, u slabljenju. Jutarnja temperatura od 16 do 20 najviša dnevna od 25 do 31 stepen.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama u kratkom vremenskom periodu, naročito ujutro i pre podne uz mogućnost pojave grada. Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 26 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. avgusta, u nedelju pre podne postepeni prestanak padavina, a od sredine dana u većini mesta duži intervali sunčanog vremena.

Od ponedeljka pretežno sunćano, sredinom nedelje veoma toplo. U petak osveženje sa kišom i pljuskovima, a zatim sunčano i toplije.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime