KAKVA BI TO BOMBA BILA! Mihajlović pristao da bude selektor Srbije, postavio je samo jedan uslov!

0
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Miha je bio spreman, ali je posao propao.

Čuveni Milovan Đorić otkrio je da je pored Dragana Stojkovića Piksija, Vladana Milojevića, Save Miloševića… u igri za seletktora Srbije bio i trener Bolonje Siniša Mihajlović. Međutim, posao je probao zbog uslova koji je bivši šef stručnog štaba “orlova” postavio.

– Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom ‘udaru’ je bio i Siniša Mihajlović. Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov – otkrio je u emisiji na MaxBet radiju popularni Bata Đora.

On tvrdi da je trenutno Savo Milošević najbliži klupi.

– Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja – rekao je Đorić.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime