LJUDI SE KUNU DA OVAJ TRIK SKIDA SVE FLEKE SA ODEĆE! U veš se dodaje SAMO 1 JEFTIN SASTOJAK

0

Trik je oduševio na hiljade korisnika društvenih mreža

Sigurni smo da ste do sada već nailazili na trikove u domaćinstvu koji podrazumevaju upotrebu tablete za mašinsko pranje sudova, a ovaj jednostavan proizvod postaje sve popularniji.

Naime, pored svoje osnovne svrhe, a to je da opere i očisti posuđe, ova tableta može da se iskoristi i za čišćenje rerne, tuš kabine, veš mašine… Nedavno se na Internet forumima i društvenim mrežama pojavila još jedna caka u kojoj upravo tableta za mašinsko pranje sudova igra glavnu ulogu.

Naime, ona navodno može da ukloni i najupornije fleke sa odeće, za koje ste bili sigurni da su neuništive.

“Moj suprug uvek ima ugalj i masnoću na svojoj radnoj odeći. Inače je pere na poslu u industrijskoj mašini za veš, a i ja je povremeno potopim kod kuće. Danas sam rešila da je operem uz pomoć četiri tablete za sudove i ne mogu da verujem kako je voda izgledala nakon pranja”, napisala je jedna žena na Fejsbuku, podelivši fotografiju crne vode koja je ostala nakon pranja kombinezona.

Ona je objavila i fotografiju sveže oprane uniforme koja je izgledala kao nova nakon što je upotrebila ovu jednostavnu, ali delotvornu metodu.

Trik je oduševio na hiljade korisnika društvenih mreža, ali mnogi su upozorili na to da tablete ne treba koristiti ako perete nešto od osetljivih i laganih materijala. Takođe, količinu tableta treba prilagoditi tome koliko odeće perete i koliko su fleke teške za skidanje.

Espreso, Blic zena

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime