MORBIDNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Ovako je Slađana Petrušić lažirala sopstvenu smrt, a to nije JEDINO što je slagala, šok nad šokovima

0
FOTO: HAPPY SCREENSHOT

Voditeljka Slađana Petrušić je prvo objavila da je umrla, ugasila mobilni telefon, promenila profilnu fotografiju na Instagramu i umesto svoje slike stavila sliku sveće – potpisala se u ime porodice i molila da se „porodica ostavi na miru“, a nakon što se otkrilo da je u pitanju laž, poslala je moralnu poruku, kako kaže, sa nebesa.

I ova lažna vest o smrti, koju je voditeljka sama kreirala, predstavlja najmorbidniju laž jedne estradne ličnosti svih vremena.

Sve je krenulo pre dva dana, kada je lažirala da je povređena nevešto radeći TikTok izazov. Objavila je fotku svoje krvave, uvijene noge i rekla da se povredila – a naposletku se ispostavilo da je u pitanju je lažna fotografija koju je skinula sa interneta.

Onda je kasno sinoć objavila saopštenje na Instagramu, ali i Fejsbuku, tvrdeći da je umrla i da su dva puta bezuspešno pokušali da je reanimiraju. Uložila je dodatni trud, te je promenila i profilnu sliku na Instagramu i umesto svoje slike, stavila sliku sveće.

Napisala je poruku u ime porodice, u kojoj porodica navodno traži „mir“ i „moli da ih se ne uznemirava“, a ugasila je sopstveni mobilni telefon. I nakon što su svi mediji u Srbiji i regionu preneli vest sa Instagrama, ali i pokušali da stupe u kontakt sa nekim iz njenog okruženja – pa i sa njom samom – i niko se nije javljao na telefon, njen bivši šef rekao je da laže. Tada se i javila sumnja da voditeljka bizarno obmanjuje javnost.

Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik televizije „Hepi“, na kojoj se svojevremeno Petrušićeva pojavljivala kao voditeljka rijalitija „Parovi“, prvi je izjavio da ne veruje u ovu informaciju.

„Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada“, izjavio je Marić za domaće medije.

Nakon ovoga, medijima se javila i njena sestričina.

Dragana, njena sestričina, je ispod objave o smrti Slađane Petrušić ostavila komentar, a zatim ju je profil voditeljke blokirao na Instagramu. Dragana je ćerka Slađanine tetke Slavice.

„Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to“, napisala je Dragana.

E, kada je razotkriveno da je u pitanju bolesna laž, stiglo je još bizarnije objašnjenje voditeljke na istom tom Fejsbuku na kojem je prethodno pisalo da je umrla, a koje prenosimo u nastavku.

„Javljam se sa neba, dragi moj narode. Sa desne strane sedi Bog i ima poruku za vas. Uozbilijte se, krajnje je vreme. Vidite šta nam mediji rade. Objavljuju neistinite priče, ne proveravaju, samo pišu, lupaju kao maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz ove priče je to što sam nakon što sam se preselila na bolji svet postala voditeljka, spisateljica, bavila sam se politikom… Odjednom su znali za sva moja dobra dela. Dok sam bila na toj vašoj pišljivoj zemlji bila sam niko i ništa, starletica, obična budaletina i niko nije znao da sam ja jako dobar čovek.

Zato narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pit bulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali i mene, Pa sam se povukla jedno vreme Uskrsnula sam narode i nadam se da me nećete sada rastrgnuti kada vidite šta će mediji objaviti jer će biti uvređeni nakon ovoga. Još jedno ponavljam, medijska tišina je prekinuta, možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji.

Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade. Hleba i igara, starleta i du*eta, svega što ne valja poturite ovim džukelama pod nos da bi se bavili onim što se dešava i ovim ko nas vodi, u ovoj barci, i ovom čamcu, na ovoj jahti, na ovom brodu koji tone, tone, tone. Vode nas u propast. Ljudi, na pola puta smo do uništenja sveta. Možete se vratiti, a možete nastaviti. Izbor je na vama. Vi birate“, poručila je Slađana u audio poruci na svom Fejbuk profilu.

Izvor: Kurir.rs/Nova

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime