NAJNOVIJI SNIMAK! Opšti haos u Češkoj! Česi napali šiptare uz povike KOSOVO JE SRBIJA!

0

Naelektrisana atmosfera na ulicama Plzenja pred meč kvalifikacija za EURO2020 između Češke i “Kosova”.

Prvi problemi pred utakmicu Češke i tzv. Kosova!

Na ulicama Plzenja došlo je do najmanje dva okršaja navijača i policija je morala hitno da interveniše. Navodno, prema izveštajima “Koha Ditorea”, privedeno je nekoliko čeških navijača koji su u jednom kafiću napali navijače reprezentacije “Kosova”.

Na fotografijama koje je objavio ovaj list,  povrede kod nekoliko navijača “Kosova”a odgovornost za napad odmah su preuzeli ultrasi Brna i Plzenja.

Ta informacija objavljena je na sajtu “hoolingans.cz” gde je okačen i snimak sa lica mesta. Češki navijači nosili su srpske i češke zastave uz poruku “Nema predaje”, koja je ispisana na “mapi Kosova”, koja se često viđa na utakmicama srpskih klubova.

Češki mediji pišu da su tamošnji navijači otišli pred hotel sa navijačima iz “Kosova” gde su skandirali “Kosovo je Srbija”, ali nije došlo do većih incidenata.

Podsetimo, pred utakmicu “Kosova” i Češke Republike u Prištini privedeno je nekoliko navijača koji su planirali da iznad stadiona “Fadilj Vokri” pošalju dron koji bi nosio poruku podrške Srbiji, dok se slična situacija najavljuje i za večeras od 20.45.

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime