NAROD NE PRESTAJE DA KOMENTARIŠE „NOVU“ JELENU JANKOVIĆ! Nakon porođaja je NESTALA, evo kako danas izgleda! (FOTO)

0
Foto: Profimedia

Pošto je prošlo mnogo vremena otkako smo je poslednji put videli sa šiškama, rešila je da nas podseti kako joj stoje.

U ovo vreme pre nekoliko godina pratili smo vesti sa završnih turnira u ženskoj konkurenciji i prognozirali na kom mestu će naše najbolje teniserke završiti sezonu. Podrazumevalo se ‒ negde među prvih deset na svetu. Jelena Janković svojevremeno je bila prva.

Iako zvanično nije okačila reket o klin, a i ne mora još jer je sa 36 godina i dalje mlađa od vrlo aktivne Serene Vilijams, Džej Džej poslednjih meseci zauzeta je nekim drugim stvarima, važnijim od „belog sporta“.

Početkom aprila rodila je devojčicu čije ime još nije otkrila, uživa u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem, daleko od javnosti i medija, i tek ponekad se oglasi na društvenim mrežama. Ipak, nedavno smo saznali da je malo promenila imidž.

Oduvek je volela da eksperimentiše stajlingom i frizurom, pratila je trendove, a to je očigledno nastavila da radi i kada je postala mama. Pošto je prošlo mnogo vremena otkako smo je poslednji put videli sa šiškama, rešila je da nas podseti kako joj stoje. Stoje sjajno, moramo priznati. Za ovu lepu transformaciju zaslužan je poznati beogradski frizer Aleksandar Dramićanin, koji se na „Instagramu“ pohvalio da mu je u salon svratila proslavljena teniserka.

(Espreso)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime