Naši STARI su verovali u OVAJ način privlačenja NOVCA: Neka besparica postane prošlost, PARE će se slivati u vaš DŽEP!

0
Foto: Screenshot Youtube

Probajte na ovaj način da privučete novac

Koliko god da su teška vremena, da bismo živeli u blagostanju moramo da se fokusiramo i usmerimo misli u tom pravcu. Mnogi ezoteričari tvrde da je spoljni svet rezultat naših misli i zato je moguće sve postići samo radom na sebi.

Da bi se steklo bogatstvo, važan je pravilan mentalni pristup jer svaka negativna misao, osećaj ili stanje svesti sprečava ulazak dobrog u život.

Nažalost, većina ljudi nije svesna činjenice da njihova podsvest odbija materijalno blagostanje. To se, pre svega, odnosi na negativne misli poput ”mnogo radim, a malo sam plaćen”, ”ne mogu to sebi da priuštim jer je preskupo, a moram da platim račune”, ”plašim se da to uzmem jer neću imati dovoljno novca do kraja meseca”. Te destruktivne misli bukvalno odbijaju novac.

Kako misliš tako će ti i biti, poslovica je koju svi dobro poznajtemo.

Naši stari su verovali da zrno kukuruza – može poslužiti kao talisman za novac. Potrebno je da svuda sa sobom nosite ovo zrno. Za ostvarenje tog cilja može da posluži i osušeni buketić lucerke koji treba da okačite na ulazna vrata ako želite da cela porodica ima dovoljno novca…

Ipak, kako biste bili sigurni i zaista privukli novac, potrebno je da tako i mislite, razmišljate i počnete da verujete da imate onoliko koliko želite. Osećate bolje, a čim se to desi, pare će početi da se slivaju u vaš džep.

Izvor: Najzena.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime