„NOVAČE, SVI TE MRZIMO!“ Sramno ponašanje Amerikanca koji je OPSEDNUT Đokovićem! VREĐA GA pa se onda svađa sa navijačima

0
Foto: Screenshot Youtube

Novak Đoković već neko vreme boravi u Monte Karlu gde se priprema za pohod ka titulu na masters turniru, a njegov svaki korak je ispraćen.

Slučajni susret sa navijačicom na ulici, zatim odlazak na utakmicu Partizana, pa onda šou na ulicama sa kolegom Janikom Sinerom, izazvali su puno pažnje javnosti, novinara i navijača.

Međutim, iako deluje čudno, pojedinci koji su pažljivo pratili dešavanja iz kneževine za sebe kažu da mrze Đokovića.

Američki novinar, Erik Hejn, koji piše o tenisu na sajtu „thedrawtennis.com“, a koji za sebe kaže da je i književni agent, urednik i pisac, izazvao je burnu reakciju Novakovih navijača na društvenoj mreži Tviter.

Nakon što su društvene mreže preplavili snimci Đokovića i Sinera i njihove zabave na ulicama Monte Karla, Hejn se oglasio potpuno nepotrebnom porukom.

„Smešno je kada Đoković pokušava da pokrene publiku. Ne dušo, svi te mrzimo“, poručio je Hejn, što je pokrenulo lavinu reakcija.

Nakon što su navijači branili Novaka, a napali Hejna, Amerikanac nije ni pokušao da smiri situaciju, već je počeo da se žali i piše da srpski teniser ima najgoru bazu navijača, a ujedno je i uvredio Đokovića.

Podelio je fotografije Đokovića i Sinera uz sramnu poruku:

„Janik, ovde ćeš želeti malo socijalne distance“.

Naravno, navijači su nastavili da brane najboljeg tenisera sveta, a dobro je pitanje zbog čega je Amerikanac uopšte osetio potrebu da ničim izazvan napadne najboljeg tenisera sveta.

Kurir sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime