ODSELILA SE U AMERIKU, ZABORAVILA SRPSKI JEZIK?! Glumica iz „Greha njene majke“ šokirala – „Živim kao u 18. veku!“

0

Nakon duže medijske pauze, glumica Ivana Jovanović iz serije „Greh njene majke“ se oglasila, ali i pričom iznenadila sve.

Serija „Greh njene majke“ bila je izuzetno popularna kada je počela da se emituje, a glavna junakinja Neda, čiji je lik timačila Ivana Jovanović postala je slavna preko noći.

Iako su joj mnogi predviđali uspešnu karijeru, srpsku glumicu više nismo imali prilike da gledamo u domaćim projektima, a ubrzo je odlučila i da se potpuno povuče iz glumačkog sveta, ali i napusti Srbiju. Danas sa sinom Viktorom živi u Americi, a od supruga Nemanje se u međuvremenu razvela posle sedam godina braka.

Sada se nakon duže pauze oglasila, a njen kratak snimak koji kruži društvenim mrežama, pokrenuo je lavinu reakcija jer su se mnogi začudili, ali i zabrinuli kako glumica u njemu govori. Ona je objasnila kako živi i kako izgleda jedan njen dan, ali se i pravdala zbog akcenta koji je kako kaže, „razvila“ i zbog kojeg se podigla velika prašina na mrežama, budući da su se mnogi pitali da li je zaista „zaboravila“ srpski jezik.

„Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi“, rekla je Ivana, dok u snimku oko nje vidimo dvorište.

„Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište… I tako, osećam se fenomenalno“, zaključila je ona.

Poslušajte je:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime