Pamtite je kao služavku u Maratoncima: Prevarili je za čuvenu scenu u kadi, iz filma izbačena još jedna golotonja, a evo kako izgleda u 80. godini

0

Publika je pamti po velikim sporednim ulogama
Melita Bihali je pre više od 3 i po decenije odigrala ulogu služavke Olje u kultnom ostvarenju “Maratonci trče počasni krug”, a poslednjih godina nismo imali prilike da je vidimo na malim ekranima i na filmskom platnu.

Publika je pamti po čuvenoj sceni u kojoj je Maksimilijan Topalović, kog je tumačio Mića Tomić, uvlači u kadu i cepa joj bluzu. Jedna od najpoznatijih scena zapravo nije trebalo da izgleda tako.

I sama glumica je tada bila iznenađena tajnim dogovorom Tomića i reditelja Šijana. Takođe iz filma Maratonci trče počasni krug je izbačena scena u kojoj Melita Bihali gola leži u krevetu sa jednim od Topalovića. Naime, režiser je hteo da pokaže da je sluškinja Olja toj muškoj porodici služila i za seks. Međutim, zbog nesuglasica između nje i Bote Nikolića ti kadrovi su izbačeni.

Glumica je proletos napunila 80 godina, a čak četiri decenije je radila u dečjem pozorištu “Radović”. Melita je inače uglavnom imala epizodne uloge i to kao spremačica, konobarica, recepcionarka, ali svojim izgledom i izgovorom lako je upadala u oči publici.

– Teško mi je što nemam dece, mislim da je to generalno svakome patnja ko je ostao sam. Pogotovo kada dođete u određene godine kada vam je potrebno da sa nekim komunicirate, popričate – rekla je ona jednom prilikom za Blic, a priznala je da je ostavila supruga zbog njegove ljubomore.

(Izvor: Šajkača/Espreso/Blic, foto: Screenshot Youtube, TV Prva)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime