PILETINU ĆETE OD SADA PRŽITI SAMO NA 1 SASTOJKU: Retko ko zna da je samo TAKO ZDRAVIJE

0
Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

Malo ko zna da je i na toj namirnici dosta ukusnija i da je meso mekše

Od sada ćete piletinu pržiti na jednom sastojku.

Samo to joj daje mekoću.

Malo ko zna da je i na toj namirnici dosta ukusnija i da je meso mekše.

Ovu pripremu će svi zapamtiti.

POTREBNI SASTOJCI

pileće belo meso – 500 g

maslac – 100 g

maslinovo ulje – 1 supena kašika, od komine

beli biber – po ukusu

himalajska so – po ukusu

beli luk u granulama – po ukusu

Iseći piletinu na manje komade. Obe strane začiniti biberom, solju i belim lukom.

U tiganju otopiti maslac na srednje jakoj temperaturi i dodati mu kašiku maslinovog ulja, kako ne bi zagoreo.

Poređati komade piletine u tiganj i pržiti po 3-4 minuta sa obe strane.

Sočnu piletinu servirati uz zelenu salatu sa mladim lukom.

(Espreso/Bonapeti.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime