PLATA 50.000, LOMLJAVA OD POSLA, A PO POTREBI SLUŽIŠ I PIĆE: Oglas za posao podigao buru -„Direktor će biti strog“

0

Oglas za poziciju saradnika za administrativne poslove u Novom Sadu, izazvao je veliku pažnju u javnosti.

Oglasi za posao, često znaju da frustriraju nezaposlene i one koji su u potrazi za novim radnim mestom, jer poslodavci često imaju dugi niz zahteva za radnike, koji nisu potkrepljeni odgovarajućom platom.

Tako se pojavio oglas za rad u Novom Sadu, gde firma traži radnika na poziciji saradnika za administrativne poslove, a oni koji konkurišu trebalo bi pre svega da imaju dobre organizacijske i liderske veštine. Međutim, poslodavac u poslovne obaveze uključuje sledeće:

1) Administracija

– Apr – Priprema dokumentacije za promene vezane za klijente
– Poreska – priprema zahteva za listing, uverenja i praćenje statusa
– Banke – priprema potvrda i zahteva
– Priprema dokumentacije za teren
– Arhiviranje online i papirne dokumentacije
– Mesečni backup – drive, trello

2) Kancelarija
– Nabavke materijala i inventara
– Poručivanje Jgsp markica za prevoz
– Javljanje na telefon i služenje pića
– Slanje i prijem pošte

3) Sistemi
– Ažuriranje podataka o klijentima – trello tabla, malichimp, drive brojač
– Evidencija godišnjih odmora saradnika u firmi
– Pravljenje i ažuriranje SOP-ova (standardnih operativnih procedura) za sve aktivnosti koje se rade u firmi
– Nedeljno popunjavanje KPI tabela sa ključnim pokazateljima

Nakon iznetih uslova koje bi radnik svakodnevno trebalo da obavlja, poslodavac je naveo da oglas nije namenjen neozbiljnim kandidatima, a nekvalifikovane prijave biće odmah odbijene, sa naznakom da više nikada neće moći da se prijave ni za drugu poziciju u ovoj firmi.

„Ako niste voljni da date sebe firmi 100%, i volite da imate više poslova, ovo nije za vas. Ako niste voljni da radite vikendom, ili nekoliko dodatnih sati jer ste potrebni timu, ovo nije za vas. Ako ne volite da naporno radite, radite brzo i sarađujete u timskom okruženju, nemojte se prijavljivati. Ako ne možete da se nosite sa zahtevnim okruženjem u kojem će vaš izvršni direktor biti strog prema vama kada vam daje konstruktivnu kritiku za vaše veće dobro, ovo nije za vas“, navodi se u oglasu.

Oglas je namenjen onima sa prethodnim iskustvom, za one koji su voljni da daju 100% sebe, ako su lojalni poslodavcu sa kojim žele da ostvarite dugoročnu vezu.

Početna zarada na ovoj poziciji je 50.000 dinara, sa podsticajnim bonusima koji će povećati vaš prihod za 10-30 hiljada dinara mesečno u narednih nekoliko meseci.

Ko je čitajući oglas stigao do dela o visini plate, potrebno je da uradi sledeće:

„Ako ste došli do ovog dela teksta, to znači da ste i dalje zainteresovani za ovu poziciju. Ako jeste, uradite sledeće (nepoštovanje ovih koraka POTPUNO će dovesti do vaše diskvalifikacije):

KORAK 1: Snimite 3-minutni video (NE VIŠE) i otpremite ga na Youtube kao video koji nije na listi (uverite se da ćemo moći da ga pogledamo i da NIJE privatan). Unutar videa odgovorite na ova pitanja: 1) Reci mi nešto o sebi. 2) Zašto bismo vas zaposlili? 3) Opišite svoje iskustvo na prethodnom poslu ako ste imali. 4) Opišite slučaj u kojem ste pokazali veliku pažnju na detalje. 5) Objasnite zašto verujete da ćete napredovati u brzom, teškom, kritičnom okruženju koje vas tera da rastete“, navodi se.

ROK: Primamo dosta prijava na ovaj konkurs, pa bih vas ohrabrio da se prijavite za ovo što pre možete. Ako ovo čitate, to znači da je pozicija još uvek otvorena. Čim pronađemo pravog kandidata, zatvorićemo ovu prijavu. Ako ste kvalifikovani, direktor i njegov tim će se javiti da zakaže intervju u narednih 24-48 sati sa vama“, zaključuje se u opširnom oglasu.

(MONDO)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime