Pogledajte kako je zgodna brazilka podržala svoje fudbalere na Kopa Amerika (FOTO)

0
Foto: Skrinsot Jutjub

Tifani Santos se prošetala obnaženog tela ofarbanog u opremu reprezentacije svoje zemlje

Brazil je, verovatno, najomiljenija fudbalska reprezentacija na svetu. Gotovo da nema kutka ove planete bez navijača „karioka“, a videće se to i tokom Kopa Amerika 2024.

Rano jutros po našem vremenu Brazilci su startovali na šampionatu u SAD – turnir južnoameričkih selekcija odavno je prešao granice njihovog kontinenta – utakmicom prvog kola grupe B protiv Kostarike. Uz Vinisijusa, Rodriga, Rafinju, Paketu i ostale zvezde bili su brojni fanovi na supermodernom „Sofi stadionu“ u Inglvudu, predgrađu Los Anđelesa. Naravno, i cela otadžbina, koja se nada jubilarnoj 10. titulu Kope.

Imaju Brazilci navijač(ic)e i u „kolevci fudbala“. Izdvojila se jedan influenserka, više stasom nego glasom. Tifani Santos, zvezda platforme za odrasle Onlifans, proštela je Londonom u opremi reprezentacije rodne zemlje. Opremi koja je, zapravo, bila naslikana na njenom golom telu!

Urugvaj je pobedio Panamu, a za to vreme Brazilka zanosnih oblina se vozila metroom po Londonu, da bi izašla na trgu Pikadili, gde je izazvala pometnju među turistima.

– Želim da odam počast Brazilu i pokažem ponos na korene, naš fudbal nema premca. Ja sam strastveni navijač. Nadam se da ljudi to primećuju više od kontroverzi – rekla je Tifani.

https://sport.alo.rs

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime