RENOVIRAO KUHINJU, A ISPOD PODA GA ČEKALO ŠOKANTNO OTKRIĆE: Nije mogao da veruje da je GODINAMA hodao preko OVOGA! Da se NAJEŽIŠ

0

Tiktoker Morti Led iz Češira u Ujedinjenom Kraljevstvu na svom profilu je objavio video na kome se vidi šta je pronašao ispod svog kuhinjskog poda, a snimak je postao viralan jer ga je ppogledalo gotovo 40 miliona pregleda i četiri miliona lajkova.

Majstori su naime tokom renoviranja kuhinje naišli na ogromnu rupu ispod kuhinjskog poda, a posle kopanja, ispostavilo se da je reč o bunaru dubokom pet metara, koji datira iz 18. veka. Bunar su odlučili da zadrže i učine ga delom svog doma. Tiktoker je ceo proces dokumentovao i tako prikupio milione pregleda na društvenoj mreži.

„Pre nešto više od mesec dana naišli smo na nešto apsolutno neverovatno ispod našeg kuhinjskog poda“, rekao je on, te dodao: „Nismo ni znali da hodamo preko 300 godina starog bunara zadnjih 20 godina“, bio je šokiran.

 

„Dok smo uklanjali deo peska, naišli smo na stvarno čudnu šljunčanu smesu na jednom mestu. Posle istraživanja pokazalo se da je šupalj i pun vode“ objasnio je.

(Kurir.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime