SCENA U ZEMUNU RAZBESNELA LJUBITELJE ŽIVOTINJA: Šta radiš tom jadnom psu, ČOVEČE, imaš li dušu? (VIDEO)

0
Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

„Pas je godinama tu i nikada nije napao nikog, niti je agresivan“

Ispred jedne prodavnice za kućne ljubimce u Zemunu dogodila se scena zbog koje su ljubitelji životinja besni.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se muškarac, po uniformi reklo bi se radnik obezbeđenja, kako metlom, a onda i ćuškanjem nogom pokušava da otera psa koji mirno leži na travi ispred pet centra.

U objavi uz video dodaje se da „radnica iz tog pet centra tvrdi da ju je ovaj isti pas, koji je udaran metlom i ćušnut nogom, zapravo ujeo“.

Međutim, autor objave, kaže, da ova životinja nikada ranije nikog nije napala.

„Pas je godinama tu i nikada nije napao nikog, niti je agresivan“, navodi autor objave.

Po tome kako mirno leži i trpi ćuškanje nogom i metlom, reklo bi se da je zaista miran i da nikave agresije u njemu nema.

Ispod ove objave komentari su se samo nizali. Najviše je bilo onih koji osuđuju ovakvo ponašanje radnika obezbeđenja, ali je mnogo i onih koji su osuli paljbu upravo po autorki snimka. Prabacuju joj što nije izašla iz kola i pokušala da zaštiti nedužnu životinju, nego sve to samo snima.

„Šta ti smeta taj pas“, pitali su se mnogi.

„Da sam ja bila tamo, ne bi stigao ništa da uradi psu! Ne podnosim neljude koji ne podnose životinje!“, „Toliko je agresivan da nije ni ustao“, primetili su drugi.

„A što nisi izašla i uzela mu tu metlu iz ruke. Ja ovo ne bi mogla da gledam ako znate da je pas u redu“- glasio je jedan od komentara, a bilo je sličnih još mnogo.

Neki su ipak imali razumevanja za ovako ponašanje.

„Čoveku naređeno da otera psa, da je neki loš čovek ne bi tako pipkao već bi ga jednom lupio, vidi se da je i čoveku neprijatno, ali ljudi… – snimi, osudi, budi veći kreten od tog što je naredio.“

Izvor: Espreso, Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime