SKANDAL PRED FINALE! Italijani optužili Srbiju za plagijat, isplivali dokazi o sramnoj sabotaži, a istina je potpuno drugačija!

0
Foto: EPA

Haos je nastao!

Mlade članice grupe Hurricane, jedne su od glavnih favorita za pobedu u fibali Evrovizije 2021. koja se održava u Roterdamu.

NIKO GA NE PREPOZNAJE! Tiku Špica smo svi voleli u kultnoj seriji, a evo kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Devojke će nastupiti pod rednim brojem osam. I dok sa svih strana, stižu neverovatne čestititke i komentari, kako Srbije ove godine ima šanse da takmičenje vrati u svoju zemlju, kao što je to 2007. godine uradila Marija Šerifović, koja je i ove godine član delegacije, Italijani uporno pokušavaju da ospore kvalitet pesme, govoreći kako Hurricane ustvari imaju plagijat.

Fanovi italijanskog muzičara Luke Marcana, koji se predstavlja umetničkim imenom Aka 7even, tvrde da je pesma “Loco, loco”, plagijat, tvrdeći da je numera upravo od ovog muzičara. Ipak, iako se trude da ospore kvalitet naše pesme, Lukina numera pojavila se mnogo kasnije, nakon što su je naše “Uraganke” predstavile u javnosti. A sem dela u kome se govori “ram-pam-pam”, mi nikakvu sličnost nismo uočili.

Finale Eurosonga, održava se večeras od 21h u Roterdamu, a prestavnice Srbije nastupaju pod rednim brojem osam.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime