ŠOK KAKAV SVET SPORTA NE PAMTI Nadal menja pol i ime, od sada će se zvati Rafaela – pojavile se i prve fotografije (FOTO)

0
Foto: EPA/EPA/FaceApp

Zaboravite na Rafaela, upoznajte Rafaelu…

Španski teniser Rafael Nadal na neko vreme je nestao iz javnosti, nije ga bilo ni na turnirima zbog „povrede“, a nakon dužeg vremena konačno je otkrivena prava istina iza svega toga.

Ni manje ni više, Rafael Nadal odlučio je da prekine sa ćutanjem, te da obavesti čitavu planetu da će uraditi ono što je celog života želeo – promeniće pol i postati žena.

– Više nisam Rafael, od sada me zovite Rafaela – rekao je Nadal i pokazao kako će izgledati nakon operacije koja je zakazana ovog meseca.

Iz izvora bliskih Nadalu, došlo se do informacija da je Rafa ovo želeo gotovo od malena. Roditelji su ga u nekoliko navrata nalazili kako pred ogledalom peva hitove Šakire obučen u majčine haljine, kao i da je kao tinejdžer imao postere „One Directona“, „Jonas Brothersa“ i Džastina Bibera u sobi.

Otkriveno zašto je Nadal stalno izvlačio donji veš tokom mečeva

Posle šokantnih vesti da će promeniti pol, postalo je jasno svima zašto je Nadal često imao problema sa donjim vešom tokom mečeva.

Potez koji je „patentirao“ postao je njegov zaštitni znak, a sada je potvrđeno da je Nadal zapravo sve vreme nosio ženski donji veš te je imao malo problema da se navikne na isti.

Treneri su mu savetovali da to ne radi, ali Rafa nije mogao da odoli čipkastim kombinacijama te je često zbog toga imao problema tokom utakmica, ali nije odustao od čitave ideje.

Takođe, priča se i da su ga učiteljice često viđale kako igra školice sa devojčicama iza škole, kao i da je deci govorio da ga zovu Rafaela jer mu se to više dopadalo.

Nedavno je i njegova supruga pronašla karmin u njegovoj torbi, ali se Nadal pravdao da je to njegova sestra zaboravila kod njega. Mnogi su spekulisali tada da se radi o prevari, da je Rafa pronašao drugu devojku, da bi se sada saznalo da je ruž koristio u sopstvene namere.

Španac je praktično vodio dupli život. U javnosti se predstavljao kao Rafael Nadal, poznati teniser, dok se u slobodno vreme pretvarao u Rafaelu, simpatičnu devojku za koju mnogi nisu ni znali ko je zapravo.

Sada za Rafu više nema skrivanja, konačno će moći da bude ono što je oduvek želeo. Postoje određene indicije da će Rafaela tražiti dozvolu da zaigra u WTA seriji, odnosno da se prebaci u žensku konkurenciju, ali je još uvek rano pričati o tome.

Ako je ovo imalo smisla i ako do sada niste pogledali u kalendare – uradite to odmah. Pokušali smo bar malo da vas nasmejemo i nadamo se da smo u tome uspeli. Nadamo se da se niko neće naljutiti, pa ni Rafa. Srećan Vam 1. april, međunarodni dan šale!

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime