SRPKINJU REŠETAJU NA MREŽAMA ZBOG IZJAVE O ŽIVOTU NA SELU: Da li je moguće da se USUDILA ovo da kaže? (FOTO)

0

Nakon toga slede snimci prelepih pejzaža i bajkovitih predela

Gleb svakodnevno promoviše lepote života na selu, a vremenom je stekao mnogobrojne fanove.

Sada je otišao korak dalje napravivši snimak na kojem prvo vidimo našu Tiktokerku koja izgovara rečenicu: „Tako mi je nekada žao ljudi koji žive na selu“, a odmah nakon nje vidimo i Gleba koji se prvo zagrcne dok ispija vodu, pa dodaje: „Kako možeš to da kažeš?“

Nakon toga slede snimci prelepih pejzaža i bajkovitih predela. Takođe možemo da vidimo mačiće, ovce, pse, predivne konje…

 

Iako nije poznato da li je Tiktokerka samo želela da izazove reakciju pratilaca kada je rekla da žali ljude sa sela, primetno je da je na ovaj način izazvala mnogobrojne komentare.

„Nek je tebi žao, meni je na selu sasvim dobro“ bio je jedan od prvih komentara, a slični su nastavili da se ređaju, poput: „Naprotiv,ja se divim tim ljudima ,jer je za to potrebna velika hrabrost“, „Selo je zakon , sve svoje što proizvedeš jedeš i znaš šta jedeš , a grad , ako nemaš para da kupiš , gladuj care „“Mnogim ljudima zivot prodje a da ga realno nisu ni živeli a kamoli shvatili suštinu života, a ti ga prijatelju živiš punim plućima“.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je ovo ipak verzija za Instagram i da na selu nije baš sve tako bajkovito.

 

„Nije baš sve tako, ovo je romantizovana verzija. Odrasla sam u voćarskom domaćinstvu i teško je, ali svakako da život na selu ima svoje prednosti“, pojasnila je jedna žena.

Šta vi mislite? Da li je život na selu baš ovako idiličan ili ste sigurni da grad ima mnogo više prednosti?

(Espreso/Najžena)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime